VNO-NCW Brabant Zeeland en Jong Management verlengen samenwerking

Ondernemersverenigingen VNO-NCW Brabant Zeeland en Jong Management verlengen hun samenwerking tot eind 2023. De netwerken van de twee verenigingen blijven elkaar op die manier versterken in de belangenbehartiging, verbreden elkaars netwerk in de regio en zorgen samen voor een nog sterker ondernemersgeluid. Reden genoeg dus om met elkaar door te gaan.

Foto: Daan Lammers (l) tekent namens Jong Management en Eric van Schagen (r) namens VNO-NCW Brabant Zeeland de samenwerkingsovereenkomst

De twee verenigingen werken samen sinds 2006. Met elkaar organiseren zij twee à drie keer per jaar een gezamenlijke bijeenkomst, maar Jong Management-leden kunnen deelnemen aan alle activiteiten van VNO-NCW Brabant Zeeland. Bovendien is een bestuurlijk verbinding onderdeel van de samenwerking en heeft Jong Management een zetel in zowel de kringbesturen als het Algemeen Bestuur van VNO-NCW Brabant Zeeland.

De Jong Management-kringen hebben een vast aanspreekpunt binnen VNO-NCW Brabant Zeeland. Dit is in de meeste gevallen de regiomanager van VNO-NCW Brabant Zeeland in het betreffend werkgebied. Jonge ondernemers kunnen natuurlijk ook rechtstreeks lid worden van VNO-NCW Brabant Zeeland.

In het werkgebied van VNO-NCW Brabant Zeeland kent Jong Management de kringen Zeeuws Vlaanderen, Midden-Zeeland, West-Brabant, Midden-Brabant, Noordoost-Brabant, Eindhoven en Helmond.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement