Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Van der Maas bespreekt infrawensen met VNO-NCW Zeeland

Tijdens de ledenbijeenkomst op Contacta sprak gedeputeerde Harry van der Maas over de infrastructurele knelpunten in Zeeland. In zijn presentatie stond hij stil bij de knelpunten, maar ook bij de concrete projecten die de provincie Zeeland heeft uitgevoerd. Ruim veertig leden waren aanwezig bij de bijeenkomst die plaatsvond in de stands van DRV en Rabobank.

Stilstaan is geen optie
Ruim twee jaar geleden stelde VNO-NCW Brabant Zeeland – toen nog BZW – een kaart op met de infrastructurele wensen in Brabant en Zeeland met als motto: ‘Stilstaan is geen optie’. Voor Zeeland betreft het vooral het aanleggen van ontbrekende infrastructuur.

De kaart werd destijds op groot formaat aangeboden aan Harry van der Maas door een delegatie bestaande uit o.a. voorzitter Neldes Hovestad en directeur VNO-NCW Brabant Zeeland, Ellen Kroese.

Realisatie dossiers
Tijdens de bijeenkomst op het netwerkevent Contacta stond Van der Maas stil bij wat er gerealiseerd is. Hij ging in op de voortgang van de dossiers goederensporten Vlissingen-Antwerpen en Gent-Terneuzen. Ook besprak hij de wegeninfrastrctuur als de Sloeweg, Tractaatweg en  Midden-Zeelandroute. ‘De kaart staat nog steeds op de kast in mijn werkkamer’, vertelde gedeputeerde tijdens zijn presentatie.

VNO-NCW Zeeland wil voor de komende ‘regeerperiode’ van de provincie Zeeland een voortzetting van de inzet op infrastructuur.

Bekijk hier de powerpoint presentatie

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement