Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik sessie HR-community | Over het opbouwen van een werkgeversmerk

Op 24 november trapten we bij Heijmans het nieuwe HR-programma af dat in het teken staat van de employee journey. Levina Oversier (Heijmans) en Britt Driessen (Frisse Blikken) deelden met ruim zestig professionals uit onze HR-community hun ervaringen over het opbouwen van een werkgeversmerk. 

De deelnemers gingen in groepjes aan de slag met verschillende vraagstukken: Hoe ontdek je je DNA? Hoe maak je je DNA zichtbaar? En hoe zorg je voor ambassadeurs in je organisatie? De resultaten van deze breakout-sessies werden met elkaar gedeeld in de plenaire sessie. Met een lijstje vol tips konden de HR-professionals weer naar huis. Wij zetten de top 3 voor jou op een rij:

“De breakoutsessie was super goed. Fijn was de openheid die mensen hebben rondom dit onderwerp om elkaar te informeren en te bevragen" - Deelnemer

TOP 3 tips

#1 Start met een interne analyse: hoe is het om bij jouw bedrijf te werken? Houd hiervoor interviews en doe surveys
#2 Maak daarna een externe analyse: wat doet de concurrentie?
#3 Stel jezelf de vraag: wat zoekt de doelgroep die je aan wilt trekken?

Wil je de volgende keer geen enkele tip missen? Kom dan op 26 januari 2023 naar de volgende HR-bijeenkomst bij Team Rockstart IT! Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij onze community manager Marjolein Deryckere- van den Berkmortel: berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl. Voorwaarde voor deelname is dat je een HR-manager of HR-directeur bent van een organisatie met meer dan 50 fte.

“Wat ik erg positief vond aan de bijeenkomst is de grote diversiteit aan bedrijven. Ook is het een erg actueel topic voor iedereen en tevens een onderwerp waarvan velen het moeilijk vinden om er een start of concrete planning mee te maken" - Deelnemer

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement