Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Midden-Brabant en BORT

Op 6 januari jl. vond de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Midden-Brabant en BORT plaats. Door de huidige coronamaatregelen moesten we dit jaar uitwijken naar een online variant van het jaarlijkse feest. Desondanks wist de organisatie een prikkelende live uitzending neer te zetten mét dit jaar weer de uitreiking van de BORT-prijs. We kijken terug op een geslaagd evenement. 

Wij danken alle deelnemers, de organisatoren, onze partners en de gastsprekers voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst. Onze felicitaties gaan uit naar Pondres, de winnaar van de BORT-prijs 2020 en Vollenhoven Olie en Leseman Car Care voor hun nominaties.

Heb je het gemist of wil je de uitzending terugkijken? Klik dan op deze link. Vanuit het thema van de bijeenkomst Alle hens aan dek. Versterkt uit de crisis leverden de partners van de nieuwjaarsbijeenkomst ook een bijdrage vanuit een bijzondere locatie; een sloepje in de Piushaven. Bekijk de ludieke filmpjes van Deko Verdivas en Midpoint Brabant, Bonheur Horecagroep en Rabobank, BG Legal, Hoppenbrouwers Techniek en Staet van Creatie en gemeente Tilburg en Waalwijk.

We hopen jullie volgend jaar weer (fysiek) te zien op de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Midden Brabant en BORT op woensdag 5 januari 2022.

Ter afsluiting geven we graag de volgende woorden van gastspreker Wim van de Donk, rector magnificus en voorzitter van het college van bestuur van de Tilburg University, aan jullie mee. Wij kijken er naar uit om onze bijdrage aan deze (nieuwe) samenwerkingsvormen in de toekomst verder invulling te geven en wensen iedereen een beter 2021 toe. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer live ontmoeten!

(Foto: reclamezuil A58) 

‘In de post-COVID tijd zal er grote behoefte bestaan aan organisaties (los van vorm en classificatie in publiek, privaat, profit of non-profit) die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen, slimme oplossingen bieden en bijzonder adaptief zijn op zeer snel veranderende omstandigheden. Maatschappelijk ondernemerschap (social entrepreneurship) en nieuwe samenwerkingsvormen tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen zijn daar hard voor nodig.’

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement