Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Video: de terugblik van de Masterclass | Hoe haal ik de meeste waarde uit mijn medewerkers?

HumanCapitalCare heeft het gezondste kantoor van Nederland met een speciale rustruimtes om een korte powernap te kunnen doen. Wat kun je nog meer doen om het meeste waarde uit je medewerkers te halen?  VNO-NCW Brabant Zeeland organiseerde samen met Treams en HumanCapitalCare een masterclass. Bekijk hieronder de video met reacties van deelnemers.

Videos

HumanCapitalCare ontving de gasten op een unieke locatie: het eerste gebouw in Nederland met WELL Building certificering. De deelnemers namen een kijkje in het gezondste kantoorgebouw van Nederland. HumanCapitalCare ontwikkelde in samenwerking met Projectinrichter Ahrend een uniek interieurconcept dat bijdraagt aan de fysieke gezondheid, geluk en sociale verbondenheid van medewerkers. Zo zijn er speciale rustruimtes om een korte powernap te kunnen doen.

Iris Zonneveldt van Treams legde uit wat een waarde gedreven organisatie eigenlijk is en waarom het zo belangrijk is. “Medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal.” Deelnemers kregen 8 concrete tips om meer waarde uit je medewerkers te halen. Een paar voorbeelden:

  • Verhoog werkplezier door o.a. gezamenlijke waarden en ontspanning op het werk
  • Houd rekening met life events van je medewerkers
  • Zet een inspirerende stip op de horizon
  • Vraag om feedback

Aansluitend vertelde Yvonne van den Berg hoe Signify (voormalig Philips) digitale leerpaden omarmt. Na de masterclass kregen de deelnemers een rondleiding door het pand.

Na de zomer start in Zuid Oost Brabant een HR Community. Doel van deze community is om kennis te delen over de sectoren heen. Expertise in te vliegen en met elkaar de dialoog aan te gaan.

Een unieke kans voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland met meer dan 50 medewerkers om met gelijkgestemde te sparren, elkaar te inspireren en kennis uit te wisselen.

Wil je op de hoogte blijven van de HR Community?
Stuur een mail naar: academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

               

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement