Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik bijeenkomst Energietransitie: Verduurzaming integreren in je bedrijfsmodel

Hoe zorg je ervoor dat duurzaam ondernemen voor jou en jouw bedrijf de normaalste zaak van de wereld is? En hoe verweef je de energietransitie in het DNA van jouw organisatie? Op woensdag 13 juli kwamen ruim 100 enthousiaste ondernemers in het Willem II Stadion in Tilburg bij elkaar om hierover van gedachten te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen. Zij waardeerden de bijeenkomst na afloop met een 8,1 gemiddeld.

Als je nog niet overtuigd was van de sence of urgency van het verduurzamen van jouw onderneming, dan opende onze keynote spreker Herman Molenaar (voormalig CFO Vanderlande) wel je ogen. Straks is nu! was zijn boodschap. Veel ondernemers willen welverduurzamen, maar weten niet goed hoe (verder). Bart van Wijlen, van Aannemersbedrijf Van Wijlen, is hét praktijkvoorbeeld als het aankomt op het verkleinen van de ecologische footprint van je bedrijf. Het familiebedrijf heeft een duurzaam kloppend hart, dat niet alleen bij de directeur zelf klopt, maar ook bij zijn medewerkers. Hij kon ons als als geen ander vertellen over hoe je dit voor elkaar krijgt. Zijn motto: gewoon beginnen!

Na het plenaire gedeelte gingen we aan de slag in vijf break-outsessies in samenwerking met een aantal van onze strategische partners. Hier kregen onze leden praktische handvatten op uiteenlopende thema’s. Kon je deze keer niet aanwezig zijn of vind je het fijn om de presentaties nog eens terug te kijken? We zetten ze hieronder op een rij:

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement