Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Scan je organisatie op duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn cruciaal voor bedrijven in de regio Noordoost-Brabant. Samen met Agrifood Capital stellen wij daarom de Duurzame Inzetbaarheid Scan gratis beschikbaar voor bedrijven in onze regio.

Duurzame Inzetbaarheid Scan

De DI-scan maakt werkgevers bewust van de kansen en mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te verbeteren, het inspireert en geeft inzicht in de kosten en baten. Daarnaast biedt de tool elke ondernemer de mogelijkheid om van elkaar te leren door inspirerende voorbeelden en ‘best practices’. Bedrijven kunnen ook hun eigen resultaten vergelijken met bedrijven in de regio.

Doe de DI-scan

Hoe werkt de DI-scan?

De DI-scan bestaat uit 21 vragen over duurzaam inzetbare medewerkers. Wanneer je deze beantwoordt, krijg je een persoonlijk rapport toegestuurd waaruit blijkt hoe goed jouw organisatie scoort op duurzaam inzetbare medewerkers. Na het beantwoorden van de vragen heb je de optie een account aan te maken en te werken met het DI-dashboard om continu bij te sturen.

Vion, VTS, DRT Vloeren en metaal- en lastechniek Nijnsel maken al gebruik van de DI-scan.  Meer informatie en inspiratie over de Duurzame Inzetbaarheid Scan

Contactpersoon: Gerbert Wubs, E. wubs@vnoncwbrabantzeeland.nl

Videos

Aan de slag met de DI-scan

Duurzaam inzetbaarheid, het blijft voor velen een vaag begrip. Is het slechts een trend? Of is het toch iets waar je als ondernemer mee aan de slag moet? Met de DI-scan wil VNO-NCW Brabant Zeeland samen met Agrifood Capital werkgevers in de regio bewust maken van de kansen en mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te verbeteren.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement