Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Polarisatie in de samenleving: ‘Het bedrijfsleven moet in actie komen’

Achter de strakke gevel van CM.com in Breda gaat een heel succesvol bedrijf schuil. Dit jaar exact twintig jaar geleden werd het mede door Jeroen van Glabbeek opgericht en is sindsdien in een razend tempo gegroeid. Eigenlijk is het bedrijf als Van Glabbeek zelf: het succes druipt er niet van af. Maar ondertussen staat hij wel op plaats 35 in de Top-100 jonge miljonairs van Quote. Jeroen ging niet ondernemen om rijk te worden. Wél om mooie dingen te maken, op een manier die goed is voor de maatschappij. En daar wil hij zich dus ook graag mee bemoeien.

Opinieblad Forum van VNO-NCW had een openhartig interview met deze ondernemer en voorzitter van VNO-NCW Breda. Klik hier om het hele interview te lezen.

Maak jij impact als ondernemer? Laat het weten!

VNO-NCW Brabant Zeeland is er voor ondernemers die impact (willen) maken. Op kleine schaal binnen hun bedrijf en directe omgeving, of op grote schaal in de regio en daarbuiten. Het netwerk, de lobby en de projecten zijn daarin ‘means to an end’, waarmee we ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

Jouw ondernemersverhaal op deze website? Klik hier!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement