Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Ondernemersverhalen

Maak jij impact als ondernemer? Laat het weten!

VNO-NCW Brabant Zeeland is er voor ondernemers die impact (willen) maken. Op kleine schaal binnen hun bedrijf en directe omgeving, of op grote schaal in de regio en daarbuiten. Het netwerk, de lobby en de projecten zijn daarin ‘means to an end’, waarmee we ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

Voorzitter Eric van Schagen heeft -naast zijn werk als CEO van Simac en voorzitter van VNO-Brabant Zeeland- verschillende nevenfuncties om zijn omgeving te versterken. Zo is hij voorzitter raad van commissarissen Rabobank Eindhoven-Veldhoven en bestuurslid bij Eindhovensche Fabrikantenkring en Stichting Universiteitsfonds Eindhoven. Maar hij is ook op cultureel vlak betrokken, bijvoorbeeld als ambassadeur van philharmonie zuidnederland.

Heb jij een onderwerp waarop je impact maakt of wil maken? In Ondernemersverhalen laten we zien dat Brabant en Zeeland bulken van innovatieve en inspirerende ondernemers die op eigen wijze hun omgeving versterken. Een greep uit de ondernemers die jou voor gingen:

  • Rob Gielens helpt collega-ondernemers via het project Driven by Data iets met de verborgen dataschat te doen.
  • Als leerbedrijf leidt Pieter Paree elk jaar tientallen jonge Zeeuwse elektrotechnici op mbo-niveau op.
  • De Helmondse Serge Kornuyt is oprichter van innovatiecentrum het Beginstation, waarmee hij studenten een stageplaats en werkzoekenden een kans geeft om terug te keren op de arbeidsmarkt.

Wil jij andere ondernemers inspireren met jouw ondernemersverhaal? Laat hieronder je gegevens achter. Uit de reacties kiezen wij geregeld een ondernemer die we het podium bieden.

Laat hier jouw ondernemersverhaal achter

  • Vermeld je url inclusief http;//
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement