Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Oproep Brabants bedrijfsleven aan Provinciale Staten

Brabant hoort op economisch vlak bij de koplopers van Nederland. Tegelijkertijd staat de provincie voor grote uitdagingen op het terrein van energie, infrastructuur en mobiliteit. In een handreiking doet ondernemingsvereniging VNO-NCW Brabant Zeeland samen met brancheverenigingen Bouwend Nederland, Kon. Metaalunie, TLN, FME, Uneto-Vni en Kon. Horeca Nederland concrete aanbevelingen aan de Brabantse politiek. Ze roepen de Statenfracties op om in aanloop naar de Statenverkiezingen op 20 maart 2019 keuzes te maken waarmee het Brabants bedrijfsleven – en daarmee de provincie – vooruit kan.

Gebruik kennis en kunde Brabants bedrijfsleven
De werkgeversorganisaties spreken in hun handreiking hun wensen uit en doen concrete aanbevelingen voor de Statenfracties. Zo willen de werkgeverspartijen dat de ontwikkeling van voldoende nieuwe bedrijventerreinen mogelijk blijft. Meer capaciteit voor het wegverkeer is, zeker in de komende jaren, ook een belangrijke taak van de provincie. Ook de noodzaak van een pragmatische aanpak van energietransitie wordt door de partijen onderschreven. Het Brabantse bedrijfsleven adviseert bovendien hun kennis en kunde daarbij in te zetten.

De komende periode gaan de werkgeversorganisaties in gesprek met de verschillende Statenfracties. Rond verkiezingstijd wordt er door de partijen een economisch verkiezingsdebat georganiseerd waar de statenleden kleur kunnen bekennen.

Klik hier voor de handreiking.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement