Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemerscirkel VNO-NCW Brabant Zeeland

Ondernemers bepalen prioriteiten

Ondernemers bepalen prioriteiten

In september 2018 lanceren we de ondernemerscirkel, die in één oogopslag duidelijk maakt wat onze speerpunten zijn en aan welke doelen en onderwerpen wij werken: oplossingen voor de arbeidsmarkt, verbetering van de infrastructuur en samen werken aan duurzaamheid. De cirkel komt tot stand in nauwe samenwerking met ondernemers. Die bepalen de prioriteiten. Naast de algemene cirkel voor de hele vereniging, maken we ook de vertaalslag naar de regio’s West-Brabant en Midden-Brabant.

Lees verder

West-Brabant

West-Brabant lanceert de ondernemerscirkel met een taart voor de colleges in 18 gemeenten. De besturen van de regio VNO-NCW West-Brabant brengen in de periode daarna de ondernemerscirkel actief onder de aandacht bij de vier grote gemeenten in West-Brabant. Om goed voor de dag te komen maken ze deze beeldende presentatie. De oproep om een selfie te maken met de ondernemerscirkel levert heel veel leuke plaatjes op!

Met de ondernemerscirkel op tafel in gesprek
Taart werkgevers voor de colleges in 18 gemeenten (BN DeStem 01/09/18)
Intervieuw Jeroen van Glabbeek, voorzitter VNO-NCW Breda, in BN DeStem

West-Brabant

Midden-Brabant

In Midden-Brabant lanceren ze de cirkel onder het motto: ‘Samen staan we aan het roer om de regio Midden-Brabant te laten floreren’. Met die boodschap overhandigt het bestuur van VNO-NCW Midden-Brabant op 20 en 26 november november 2018 een origineel houten scheepsroer aan wethouders van gemeente Tilburg en Waalwijk.

Ondernemers en gemeenten samen aan het roer voor verbetering ondernemersklimaat

Midden-Brabant
Tevreden? Het is nooit af!

Tevreden? Het is nooit af!

'De transitie die we in 2017 hebben ingezet, krijgt nu ook naar buiten vorm. Maar het is nooit ‘af’. Heel even kijken we naar de goede resultaten die we hebben bereikt, maar blijven ons voortdurend inzetten. Voor het Brabants-Zeeuwse bedrijfsleven in het algemeen en voor onze leden in het bijzonder.'

Column Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland

Klik hier voor het jaaroverzicht 2018

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement