Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Tevreden? Het is nooit af

Als hét ondernemingsnetwerk in deze regio zijn we ons continu bewust van onze opdracht: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen. We bieden ondernemers een platform waar zij andere ondernemers leren kennen en waar zij van elkaar en anderen kunnen leren. Via belangenbehartiging dragen we bij aan een optimaal ondernemingsklimaat.

Ondernemers bepalen de prioriteiten
Vanuit onze kernopdracht bepalen we samen met onze leden wat we willen bereiken De afgelopen maanden werkten wij met ondernemers uit de regio’s de ondernemerscirkel uit. In één oogopslag is duidelijk wat onze speerpunten zijn en aan welke doelen en onderwerpen wij werken: oplossingen voor de arbeidsmarkt, verbetering van de infrastructuur en samen werken aan duurzaamheid. We hebben een algemene cirkel voor de hele vereniging, maar maken ook de vertaalslag naar de regio’s Zeeland, West-Brabant, Midden-Brabant en Oost-Brabant.

Nieuwe website en de Academie
In de eerste week van oktober ging onze nieuwe website live en die is helemaal op orde en up to date anno 2018. Overzichtelijk en snel, responsive (dus goed leesbaar op zowel desktop, mobiel als tablet) en natuurlijk met veel interessante, relevante content. De website kwam tot stand na een mooie samenwerking met twee andere regionale verenigingen: VNO-NCW Noord en VNO-NCW Midden. Zo zorgen we voor meer herkenbaarheid als bezoekers over de provinciegrenzen heen stappen. Maar de samenwerking gaat verder, want in oktober lanceren we een online ledenplatform. Hiervoor werken we ook samen met andere regionale verenigingen en VNO-NCW landelijk.

De Academie, zoals dat platform heet, kende u misschien al van de masterclasses die we samen met kennispartners organiseerden. Om onze kerntaak kennisdeling en ontmoeting meer body te geven, hebben we de Academie verder ontwikkeld. Straks heeft u niet alleen offline, maar ook online de mogelijkheid mensen te ontmoeten, interessante whitepapers en artikelen te lezen of video interviews met topondernemers te zien.

Kortom: de transitie die we in 2017 hebben ingezet, krijgt nu ook naar buiten vorm. Maar het is nooit ‘af’. Heel even kijken we naar de goede resultaten die we hebben bereikt, maar blijven ons voortdurend inzetten. Voor het Brabants-Zeeuwse bedrijfsleven in het algemeen en voor onze leden in het bijzonder.

Eric van Schagen,
voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement