Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemers Brabantse scale-ups krijgen steun in de rug

Tachtig ondernemers trotseerden dinsdag 22 januari de sneeuw om de meeting ‘Innovatieve Brabantse scale-ups’ bij te kunnen wonen. De bijeenkomst vond plaats bij VNO-NCW Brabant Zeeland in het Van Spaendonck Ondernemingshuis.

Scale-ups zijn ondernemingen die na een geslaagde start staan voor een grote groei en dan tegen tal van uitdagingen aanlopen, waaronder geldgebrek. Bert Pauli, gedeputeerde provincie Brabant en Hans de Boer, voorman van VNO-NCW, legden uit waarom het voor onze economie belangrijk is dat deze bedrijven de mogelijkheid krijgen in eigen land op te schalen.

Ondernemers begeleiden bij realiseren plannen

Bob Hutten, ondernemer en directeur van cateraar Hutten betoogde: ‘Daar zijn forse bedragen mee gemoeid, maar het gaat ook over de begeleiding van de ondernemers bij het realiseren van hun plannen.’ Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com, vertelde hoe hij de financiële middelen vond om zijn bedrijf een groeispurt te laten maken. Marc Jansen van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) legde het ‘landschap’ in Brabant uit van financiers van groei van bedrijven: ‘Dat gaat om een groot aantal bedrijven, waaruit blijkt dat financiering van groeibedrijven vaak maatwerk is.’, aldus Janssen.

De provincie Noord Brabant, BOM en VNO-NCW Brabant Zeeland buigen zich over een follow-up van de meeting, want het is duidelijk dat er in de regio behoefte is aan coaching van jongere ondernemers door de meer ervaren.

Meer informatie: Anne Deelen, E. deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl

Foto: Bob Hutten (Hutten), Jeroen van Glabbeek (CM.com) en Jeroen Creemers (ScaleUp Capital BV)

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement