Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

PODCAST – Wat is het verschil tussen een manager en een leider?

Iris Zonneveldt zit met Kees de Jong van NLGroeit op de bank van opnamestudio Double 0 in Haarlem. Ze praten samen over haar onderneming, Treams en ze deelt in welke fase haar bedrijf nu zit.

Iris is hard gegroeid en zit nu op het punt dat ze ongeveer acht man personeel in dienst heeft. Ze loopt vast op de behoefte aan het dagelijks managen, terwijl haar medewerkers leiderschap nodig hebben. Intuïtief doet ze veel zaken al goed, maar ze heeft wel wat vragen.

Bijvoorbeeld, wat betekent leiderschap als je meer dan acht man in dienst hebt? En kan je tegelijk manager en leider zijn? Kees put uit zijn jarenlange ervaring als groei-ondernemer en geeft Iris tips over hoe ze haar struikelblokken kan overwinnen.

PODCAST

In deze podcast geeft Kees als het ware een how to voor ondernemers die van ongeveer acht medewerkers willen groeien naar tien medewerkers en meer. Iris wil zich de komende jaren richten op de volgende fase in haar bedrijf: ze wil geen start-up meer zijn,  ze wil ongeveer vijftien medewerkers in dienst hebben, en op weg zijn naar haar BHAG (big hairy audacious goal); internationaal gaan met haar bedrijf. Kees denkt met haar mee hoe ze daar kan komen.

Iris is met haar bedrijf Treams kennispartner en lid van VNO-NCW Brabant Zeeland.

PODCAST

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement