Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Studieclubs vraag- en antwoordsessie

4 juni 2020 | 16.00 - 17.00 | Online sessie

In de ruim 30 actieve studieclubs die VNO-NCW Brabant Zeeland inmiddels kent, komen ondernemers regelmatig bij elkaar om te sparren, ideeën uit te wisselen en te discussiëren over uiteenlopende onderwerpen. Het zijn unieke, kleinschalige en informele bijeenkomsten, meestal ‘s avonds bij een ondernemer thuis. Tijdens deze online vraag- en antwoordsessie voor de voorzitters en secretarissen van de studieclubs van VNO-NCW Midden-Brabant staan de ontwikkelingen en uitdagingen van deze studieclubs tijdens de coronacrisis centraal.

Datum: donderdag 4 juni 2020
Tijdstip: 16.00 – 17.00 uur
Online sessie

Hoe gaan deze studieclubs met de huidige omstandigheden om? Hoe kun je in deze tijd de studieclub vormgeven en wat voor toegevoegde waarde kan de studieclub haar leden bieden? Ook horen we tijdens deze sessie graag met welke thema’s VNO-NCW Brabant Zeeland zich volgens jullie mee bezig moet houden. Hierin zien we de voorzitters van de studieclubs als spreekbuis voor de gehele studieclub.

Neem contact op met Marloes Rijken, regiomanager VNO-NCW Midden-Brabant, voor meer informatie of vragen over deze online sessie of studieclubs in het algemeen. e. rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Meer informatie over de studieclubs van VNO-NCW Brabant Zeeland >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement