Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lunchbijeenkomst: Talenten aantrekken middels diversiteit en inclusiviteit

20 januari 2022 | 12:00 - 14:00 | Klok'uus: Wissekerkseweg 6, 's-Heer Arendskerke

Tijdens deze lunchbijeenkomst informeren we je over het vinden van nieuwe talenten voor ondernemend Zeeland middels Diversiteit & Inclusiviteit.

Henk Guise, algemeen directeur bij Orionis Walcheren, vertelt je meer over hun nieuwe maatwerk-aanpak. De praktijk leert namelijk dat het plaatsen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt meer succes heeft wanneer het selectieproces samen met werkgevers wordt opgepakt. Ook de doorlopende begeleiding door job-coaches, waarmee Orionis werkgevers sinds kort ontzorgt, draagt hieraan bij.

Jac. Weijers, directeur bij Stoffels-Bleijenberg, is één van de eerste partijen die deze nieuwe maatwerk-aanpak toepast. Hij informeert je over zijn ervaringen en wat het hen brengt.

Gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is het van belang dat werkgevers ook op de hoogte zijn van deze wellicht minder bekende opties om personeel te werven. Toch is het de moeite van het onderzoeken waard!  Succes betekent immers winst voor iedereen: ondernemers kunnen meer stappen zetten en werkzoekenden ervaren weer werkplezier.

Onder het genot van een boerenlunch, word je geïnformeerd en geïnspireerd door deze twee leden van onze vereniging. Heb je speciale dieetwensen? Laat dit dan weten in het opmerkingenveld.

Aanvang: 12.00 u
Afronding: 14.00 u
Eigen bijdrage: EUR 20,- p.p. excl. BTW

Aanmelden

Deze bijeenkomst staat open voor leden van onze vereniging.

Meld je aan via de app.

APP Aanmelden Activiteiten

Desgewenst kun je een introducé(e) meenemen naar deze sessie, laat dit dan weten in het opmerkingenveld. Daarnaast nodigen we de leden van de PORTIZ HRM Groep uit alsmede ondernemers die wij spraken in het kader van het project Blik op de Toekomst.

Het Klok’uus faciliteert deze bijeenkomst binnen de dan geldende Corona maatregelen. We informeren je hierover in onze bevestiging van jouw aanmelding.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement