Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Hoe Elopak meewerkt aan een inclusieve arbeidsmarkt

11 juni 2019 | 16.00 - 18.00 | Elopak | Terneuzen

De pakken van bijvoorbeeld Friesland Campina, Tropicana en Arla, waar onze vla, yoghurt, melk en jus d’orange in zit, worden gemaakt door Elopak. Wereldwijd werken hier ruim 2.800 medewerkers, waarvan 460 in Terneuzen. En binnenkort werken hier ook medewerkers tussen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Elopak heeft ter voorbereiding hierop een inclusieve arbeidsanalyse laten uitvoeren op het gebied van draagvlak en geschiktheid van werkzaamheden. Hoe hebben zij dit gedaan en tot welke inzichten heeft dit geleid?

Elopak nodigt de ambassadeurs van het netwerk Participeren Loont én werkgevers die geïnteresseerd zijn in sociaal ondernemerschap van harte uit om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Wil je een introducé meenemen die zich ook inzet om iedereen aan een passende baan te helpen? Dat kan. Graag wel vooraf aan Heidi doorgeven via E. laureys@vnoncwbrabantzeeland.nl

Datum en locatie

dinsdag 11 juni 2019 om 16.00 uur – 18.00 uur
Elopak, Mr. F.J. Haarmanweg 44 in Terneuzen*

*Parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen vóór het bedrijfsterrein en dan melden bij de receptie. Als deze vol is kan er op het bedrijfsterrein geparkeerd worden. In dat geval eerst melden bij de receptie.

Programma

Veli Eryürük, HR officer, vertelt ons over de ervaringen van Elopak en de analyses die tot verschillende inzichten heeft geleid. Dit doet Veli samen met Peter Duerink en Laura Doens van het Werkservicepunt Zeeuws -Vlaanderen. Tijdens dit verhaal besteden zij ook aandacht aan de Wet Banenafspraak. Uiteraard hebben we voldoende tijd gereserveerd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje!

Aanmelden

Aanmelden bij Heidi Laureys via E. laureys@vnoncwbrabantzeeland.nl

Over Participeren Loont

Participeren Loont is een initiatief van VNO-NCW Zeeland en de Zeeuwse Werkkamer. Wij bouwen aan een netwerk van werkgevers die vol overtuiging werken aan een inclusieve arbeidsmarkt en dit ook uit willen dragen. Lees meer

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement