Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Denktank Noordoost-Brabant: Arbeidsmarkt en onderwijs

29 oktober 2020 | 09.00 - 10.30 | Online

VNO-NCW Brabant Zeeland is de grootste belangenbehartiger van het bedrijfsleven in Zuid-Nederland. Dagelijks vertegenwoordigen wij jou als werkgever op uiteenlopende thema’s bij gemeenten, provincies en het Rijk. We zetten ons in voor een goed ondernemersklimaat, zodat jij als ondernemer kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

Om te komen tot een gezamenlijke agenda met thema’s die jij als ondernemer belangrijk vindt, organiseren we ivoor de regio Noordoost-Brabant drie denktanks op de thema’s: Arbeidsmarkt en onderwijs, Milieu en duurzaamheid en Infrastructuur en ruimte.

We nodigen jou uit om deel te nemen aan onze denktanks en daarmee een bijdrage te leveren aan de ondernemersagenda voor onze regio. We starten met de denktank Arbeidsmarkt en onderwijs.

Denktank Arbeidsmarkt en onderwijs

donderdag 29 oktober van 09.00 tot 10.30 uur
Digitaal

Inmiddels is het maximum aantal deelnemers van tien deelnemers bereikt. We hanteren nu een reservelijst. Wil jij graag meedenken aan de speerpunten voor onze regio op het gebied van Arbeidsmarkt en onderwijs? Schrijf je dan snel in voor deze reservelijst door een mail te sturen naar Nicole de Roos, roos@vnoncwbrabantzeeland.nl. Mocht er een plaats vrijkomen, dan nemen we contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement