Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Denktank arbeidsmarkt West-Brabant

10 juni 2020 | 9.00 – 10.30 uur | Online sessie

VNO-NCW Brabant Zeeland is de grootste belangenbehartiger van het bedrijfsleven in Zuid-Nederland. Namens onder andere jou zijn we actief bij gemeenten, provincies en landelijke overheid om onze regio ondernemersvriendelijk te maken en te houden.

Zoals aangekondigd in ons jaarprogramma West-Brabant gaan we dit jaar onze agenda met betrekking tot de belangenbehartiging herijken. Dat doen we in drie denktanks: Milieu en duurzaamheid, Arbeidsmarkt en onderwijs en Infrastructuur en ruimte. Tijdens deze denktanks gaan we met onze leden in gesprek. Centrale vraag is: Wat heeft het West-Brabantse bedrijfsleven nodig?

Denktank Arbeidsmarkt

Datum: woensdag 10 juni
Tijdstip: van 9.00 – 10.30 uur
Online sessie via GoToMeeting

Heb jij een duidelijk beeld van wat West-Brabant nodig heeft om te groeien en wil je actief meedenken over de standpunten op het gebied van Arbeidsmarkt en onderwijs? Dan is een plaats in deze online denktank iets voor jou! Anne Deelen, onze belangenbehartiger op het thema Arbeidsmarkt en onderwijs, zal hier ook bij aansluiten.

Aanmelden

Er is maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk zorg dat je er snel bij bent! Om je in te schrijven stuur je een mail naar Rena Swalen via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Uit de aanmeldingen maken we een selectie afgestemd op een zo groot mogelijke diversiteit aan grootte, branche en locatie. Op 3 juni a.s. ontvang je bericht of je definitief deel kunt nemen aan deze sessie. We nodigen maximaal vijftien ondernemers uit de regio uit om de koers van de vereniging op dit thema mede te bepalen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement