Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘Er is veel werk aan de winkel!’

Een gezamenlijke stem vanuit het Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven is nu belangrijker dan ooit. De keuzes die worden gemaakt in de nationale politiek hebben grote impact op het bedrijfsleven in onze provincies. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november wil VNO-NCW Brabant Zeeland ervoor zorgen dat de belangen van ondernemers in onze provincies goed worden meegenomen.

Als grootste ondernemersvereniging in de regio bieden wij dé plek waar zakelijk succes en regionale belangen samenkomen. Samen met onze 1700 leden zetten we ons in voor een zo sterk mogelijk ondernemersklimaat. Ik zeg altijd: “Wij doen alles voor, door en met ondernemers.”

En er is veel werk aan de winkel!

Door de val van het kabinet is de onzekerheid over het ondernemersklimaat alleen nog maar verder toegenomen. Onze economie loopt langzaam loopt vast en torenhoge regeldruk leidt af van de core business van bedrijven. Administratieve lasten, stikstof, netcongestie, woningbouw, infrastructuur, het zijn stuk voor stuk onderwerpen die ook in onze regio snel om goede oplossingen vragen. Zéker in onze regio is de bereidheid om samen te zoeken naar innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken groot.

Maar daar moet dan wel (regel)ruimte voor zijn…

Voor de verkiezingen hebben wij, samen met onze achterban, een manifest opgesteld met onze standpunten. Wil je weten welke standpunten we innemen? Download dan ons manifest. En laat jij de stem van het bedrijfsleven nóg beter klinken? Word dan lid van onze mooie vereniging!

Ellen Kroese,
directeur VNO-NCW Brabant Zeeland
kroese@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement