Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Werk mee aan het behouden van talent in Brabant

Hoe behouden we als Brabants bedrijfsleven hoogopgeleid talent en werken we aan de sterke economische positie van deze regio? Door te laten zien welke prachtige, innovatieve bedrijven deze regio heeft en dat je in Brabant goed woont en werkt! We nodigen je van harte uit om met jouw bedrijf hieraan mee te werken.

Talentenagenda 2025

Provincie Brabant werkt aan een Talentenagenda 2025 met als doel om meer talent in Noord Brabant te behouden. Hiervoor is een aantal korte en middellange termijn doelen opgesteld waaronder het ophalen van de behoeften binnen MKB Noord Brabant op het gebied van talenten behoud en het aantrekken ervan.

Als VNO-NCW Brabant Zeeland willen we laten zien hoe interessant bedrijven in Brabant zijn, zodat mensen hier na hun opleiding blijven of naartoe komen.

We zoeken hiervoor 15 MKB-bedrijven die mee willen praten over de invulling van de talentenagenda en ons willen vertellen hoe we hen concreet kunnen helpen met Employer Branding.

Waarom je mee zou doen?

  • Je werkt samen met andere ondernemers aan meer zichtbaarheid van jouw onderneming richting het hoogopgeleid talent in Noord Brabant.
  • Je geeft mede richting aan het invullen van de Talentenagenda 2025 met als doel het behouden van talent in Provincie Noord Brabant.
  • Je legt connecties en gaat potentiële samenwerkingen aan met andere ondernemers, talent, onderwijsinstellingen en Provincie Brabant.

Programma

Lunchbijeenkomst
Dinsdag 21 mei  – 11.00u tot 13.30 uur
VNO-NCW Brabant Zeeland, Tilburg

We bespreken de behoeften, ervaringen en uitdagingen die MKB’ers hebben op gebied van zichtbaarheid onder studenten. Met een aantal bedrijven gaat de provincie eventueel een verdiepend gesprek aan om verdere behoeften te peilen.

Werkconferentie
Woensdag 19 juni – ntb
Provinciehuis, ‘s-Hertogenbosch

Met belangrijke stakeholders uit Provincie Brabant delen we kennis en bespreken we hoe we talent aan Brabant kunnen binden. Hierbij zijn meer dan 100 mensen van onderwijsinstellingen, MKB-bedrijven, studenten, pas afgestudeerden en wethouders aanwezig.

Deelname

Grijp deze kans en meld je aan. We garanderen minimaal 15 plekken. De deadline voor inschrijving is vrijdag 3 mei. Na inschrijving krijg je bericht of je bent uitgenodigd. Aanmelden kan via deze link.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Met elkaar maken we hier een groot succes van!

Contactpersooon:

Anne Deelen
(06) 24 35 91 80
deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement