Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Welzijn en de rol van de werkgever | AON

Een gelukkige medewerker is productiever. Werkgevers beseffen dat steeds meer en zetten – mede door COVID-19 – het welzijn van hun lokale en internationale mensen hoger op de agenda. Dit blijkt onder meer uit het jaarlijkse IPM onderzoek onder werkgevers. In Angelsaksische landen is het heel gebruikelijk dat werkgevers Employee Assistance Programs (EAP) bieden aan hun medewerkers. Deze diensten dragen op veel manieren bij aan het welzijn van het personeel. In West-Europese landen zijn dergelijke diensten nog veelal onbekend maar zien we de vraag toenemen.

Wat bieden Employee Assistance Programs u?

Ziekteverzuim kan verband houden met mentale, fysieke, sociale en financiële kwesties en moet zo snel mogelijk door professionals worden aangepakt. Preventie is nog beter en stelt werkgevers in staat verschillende factoren te beïnvloeden, zoals het geluk van uw personeel tot uw risicostrategie. EAP-aanbieders zorgen ervoor dat werkgevers dit soort diensten kunnen aanbieden:

  • Curatieve en preventieve diensten die bijdragen aan het welzijn van de medewerker en gezin.
  • (online) Counseling, psychologische ondersteuning en coaching 24/7/365.
  • Wereldwijd bereik, waar uw werknemers zich ook bevinden.
  • Lokale talen en culturele aanpassing incl ondersteuning door lokale dienstverleners.
  • Enorme data base aan artikelen die bijdragen aan het welzijn op elk onderwerp of oorzaak.
  • Dashboards en tools voor campagnes, welzijnsinitiatieven en rendements inzichten van de investeringen op dit gebied.
  • Data die helpt bij het organiseren van campagnes of inzetten van zorgbudgetten of andere dienstverleners en oplossingen.

Exclusief aanbod Lifeworks 

Tijdens de coronapandemie heeft Aon wereldwijd een benchmark uitgevoerd tussen de vijf grootste aanbieders van deze welzijnsdiensten. LifeWorks kwam daarbij als beste aanbieder uit de bus.  Toen we dit onderzoek herhaalden werd LifeWorks (binnenkort Telus Health) wederom gekozen als beste aanbieder. Wij hebben daarom ons exclusieve aanbod verrijkt met de volgende opties:

  • Drie pakketten in plaats van één pakket.
  • Vaste scherpe prijzen tot 3.000 medewerkers (vanaf 80 eurocent per maand per medewerker inclusief gezinsleden)
  • Unieke afspraken die beter zijn dan het standaardpakket van LifeWorks, zoals ROI rapportages, extra diensten en 25% korting op additioneel gewenste diensten, drie jaar vaste tarieven, begeleiding voor maximaal gebruik van de diensten en nog veel meer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze unieke dienst om de productiviteit en veerkracht van uw mensen te vergroten? Lees dan onze flyer  of neem contact met ons op. Wij geven graag een verhelderende demo van de dienstverlening van LifeWorks en helpen bij implementatie en organisatie. Of vraag een vrijblijvend consult van een van onze experts aan.

Astrid van Helvoort

Neem voor overige vragen contact op met Astrid van Helvoort, Director Business Development Aon

 

 

 


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement