Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Volle bak Nieuwjaarsbijeenkomst Den Bosch

De Nieuwjaarsbijeenkomst in Den Bosch vierde woensdag 9 januari haar eerste lustrum. Vijf jaar geleden besloot ondernemend Den Bosch dat er weer een nieuwjaarsbijeenkomst moest komen en werden de handen ineengeslagen. VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch was natuurlijk van de partij.

De Nieuwjaarsbijeenkomst is intussen helemaal ingeburgerd en trekt jaarlijks rond de 500 bezoekers. Vaste locatie is Avans Hogeschool, de bediening tijdens de receptie wordt gedaan door studenten van KW1 en de bloemen worden verzorgd door studenten van Helicon. Een perfecte samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Trots op Datastad
Keynote spreker was dit jaar (wederom) burgemeester Jack Mikkers. Hij is duidelijk trots op zijn stad. Onderwijsstad nummer 1, culturele hoofdstad van het zuiden en natuurlijk Datastad van Nederland. Met name op gebied van Datastad heeft VNO-NCW Brabant Zeeland de afgelopen jaren een flinke steen bijgedragen. Er zijn nu masterclasses over Big Data/Data Science, datascans en we hebben de MKB Datascan samen met JADS. Kortom, Den Bosch is met recht Datastad en daar zijn we als bedrijfsleven ook trots op.

De Nieuwjaarsbijeenkomst was ook dit jaar weer een succes en zal ook in 2020 weer georganiseerd gaan worden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement