Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW West-Brabant | Programma juli tot en met december

De afgelopen periode hebben we ons best gedaan om kennisdeling en ontmoeten van onze leden mogelijk te maken binnen alle geldende maatregelen. Alhoewel de digitale bijeenkomsten zeker hebben geleid tot mooie verbindingen en inzichten, gaat er niets boven elkaar écht ontmoeten. 

Voor het komende half jaar staan er onder meer netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken op onze agenda, maar ook een sportieve activiteit op de racefiets. Klik hier voor ons gevarieerde programma voor juli tot en met december. Uiteraard houden we rekening met de RIVM-maatregelen bij de bijeenkomsten.

Gebleken is dat de digitale weg zeker ook voordelen heeft. Een aantal activiteiten organiseren we daarom online. Zo word je op een efficiënte manier bijgepraat over digitalisering en innovatie in het MKB en de juridische aspecten van thuiswerken.

Je vindt alle bijeenkomsten in onze VNO-NCW Brabant Zeeland app. Met één klik meld je je aan en staat de bijeenkomst meteen in je agenda.

APP Aanmelden Activiteiten

We hopen je binnenkort bij een van onze activiteiten te zien. Heb je vragen, opmerkingen of uitdagingen waar we je bij kunnen helpen? Onze contactgegevens staan vermeld op het programma.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement