Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwe strategische partners: Treams en ENGIE Services Zuid BV.

Op maandag 1 oktober 2018 tekenden Peter Smeets, algemeen directeur ENGIE Services Zuid en Iris Zonneveldt, CEO van Treams, een samenwerkingsovereenkomst met VNO-NCW Brabant Zeeland. Beide bedrijven gaan binnen hun expertises invulling geven aan themabijeenkomsten, eventueel in samenwerking met andere partners, en online content aanbieden. Deze activiteiten vinden plaats binnen de Academie, het label waaronder VNO-NCW Brabant Zeeland inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met de partnerships geven we verder invulling aan onze doelstelling: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

Beide partijen stellen zich graag aan u voor.

 

Vlnr: Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland, Iris Zonneveldt, CEO van Treams en Peter Smeets, algemeen directeur ENGIE Services Zuid

Treams

Bij Treams geloven we dat groei voor iedereen is. Groei levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op. Voor mensen, teams en organisaties. Een groeiende organisatie is in beweging; er ontstaat ruimte voor medewerkers om te groeien en ontwikkelen. Ons platform is de ideale sidekick voor elke groeiende organisatie. Het maakt ons niet uit wat je groeidoelstelling is: groeien in omzet, kwaliteit, cultuur, innovativiteit of kennis. . Met onze software kunnen medewerkers duidelijke doelen stellen en bereiken, continue feedback vragen en geven en hun kennis en vaardigheden vergroten. Dat zorgt voor zelfbewuste medewerkers die elke dag een beetje beter worden. Groeiende medewerkers en teams zorgen voor een groeiende business, en dat is waar wij voor gaan!

Iris Zonneveldt, CEO van Treams: “Sinds oktober zijn wij kennispartner van VNO-NCW Brabant Zeeland. We willen onze naamsbekendheid in de regio vergroten door het delen van kennis en het uitdagen en inspireren om op een vernieuwende manier om te gaan met je belangrijkste kapitaal: je medewerkers. Zelf zijn we ook nooit uitgeleerd dus we hopen ook weer nieuwe dingen te leren en mooie verbindingen te realiseren.”

ENGIE

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in de duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie (leverancier van duurzame energie). Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige slimme gebouwen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groen gas, aardwarmte en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. Als officiële kennispartner helpt ENGIE VNO-NCW Brabant Zeeland en haar leden de komende 3 jaar met initiatieven rondom het thema duurzaamheid, om de energietransitie te versnellen.

Quote Peter Smeets, algemeen directeur ENGIE Services Zuid: “Ik verheug me op deze nieuwe samenwerking want duurzaamheid is een maatschappelijk onderwerp dat ons allemaal aangaat, we moeten zorgen voor een gezonde wereld nu en voor straks, voor ons nageslacht.”

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement