Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW Brabant Zeeland en Rabobank gaan samenwerken

VNO-NCW Brabant Zeeland en Rabobanken in Brabant en Zeeland gaan de komende twee jaar samenwerken. Het doel van deze samenwerking is om samen een rol te spelen binnen het Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven. Daarnaast vinden beide partijen elkaar in actuele thema’s die voor ondernemers relevant zijn, zoals circulaire economie, duurzaamheid en innovatie bijvoorbeeld op het gebied van big data (via het platform Driven by Data), biobased economy en robotisering.

VNO-NCW Brabant Zeeland organiseert veel themabijeenkomsten voor haar leden die plaatsvinden binnen de Academie, het label waaronder de ondernemingsvereniging inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten organiseert. Rabobank zal hier als kennispartner aan bijdragen door interessante sprekers voor te dragen en onderzoeken te delen.

 

Vlnr: Pieter Michielsen, directievoorzitter Rabobank Helmond Peel Noord | Eric van Schagen, voorzitter VNO NCW Brabant Zeeland | Lilian Damen-Evers, directievoorzitter Rabobank Tilburg en Omstreken | Saskia van Dun, directievoorzitter Rabobank Amerstreek
Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland is enthousiast over de nieuwe partner: “De expertise van Rabobank is een mooie aanvulling op de kennis en kunde van onze andere strategische partners. Met dit partnership geeft VNO-NCW Brabant Zeeland verder invulling aan de doelstelling ‘ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen’.”
Saskia van Dun, directievoorzitter van Rabobank Amerstreek, zegt: “Met deze samenwerking kunnen we de handen ineen slaan. Actuele onderwerpen die onze MKB klanten raken en die ook voor de leden van VNO-NCW belangrijk zijn, vinden elkaar in hetzelfde werkgebied. We kunnen elkaar versterken in dit netwerk om duurzame groei en vernieuwing te realiseren”.

Meer informatie en contact

  • VNO-NCW Brabant Zeeland: Tijmen Bergen, manager communicatie, tel: 06-59922422
  • Rabobank: Saskia van Dun, directievoorzitter Rabobank Amerstreek. tel: 06-10208551
    Voor meer informatie over de Rabobank Groep ga naar www.rabobank.com/nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement