Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Vervaet genomineerd voor innovatieprijs Emergo

Vervaet gaat samen met drie andere Zeeuwse bedrijven de strijd aan voor de prijs voor de beste innovatie van Zeeland. In 2020 was lidbedrijf HelloContainer uit Goes winnaar van de juryprijs en Traas Ongediertebestrijding uit ’s Gravenpolder ging naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Nemag en KV Techniek gingen er respectievelijk in 2019 en 2018 al met de bokaal vandoor. Wie de winnaar van de prestigieuze Emergo innovatieprijs in 2021 wordt, maakt de vakjury op woensdag  1 december a.s. bekend tijdens het jaarlijks netwerkevent Contacta.

De vakjury, waarvan Erik van Oosten van VNO-NCW Zeeland deel uitmaakt, staat onder leiding van gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Naast de juryprijs kunnen de genomineerden ook in aanmerking komen voor de publieksprijs. Van 4 tot en met 30 november 2021 kun je via de website van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo stemmen op jouw favoriet.

Wij feliciteren ons lid Vervaet van harte met hun nominatie. Heel veel succes!

Nominatie Vervaet

Tijdens het werken met hun machines wordt er een aanzienlijke hoeveelheid data verzameld door verschillende sensoren. Om deze data nog verder te benutten is het platform Vervaet Connect ontwikkeld. Via een modem wordt de machinedata naar de cloud gestuurd. Hier kan het platform de data dan ophalen. Op dit platform kunnen klanten deze data koppelen aan percelen waarop ze gewerkt hebben en daardoor kosten per perceel snel inzichtelijk krijgen en de technische werking van de machine analyseren in verschillende omstandigheden.

Over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is bedoeld om innovatieve ondernemers uit de regio te waarderen en stimuleren en bekendheid te genereren voor Zeeuwse innovaties binnen en buiten Zeeland. Dit jaar vindt alweer de 18e uitreiking plaats. Initiatiefnemers is de Provincie Zeeland, in samenwerking met Dockwize, HZ University of Applied Sciences, VNO-NCW Brabant Zeeland en Kamer van Koophandel. Omroep Zeeland is mediapartner. Meer informatie >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement