Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Vacature: Lege bureaustoel zoekt energieke allround secretaresse m/v

VNO-NCW Brabant Zeeland in Tilburg zoekt een allround secretaresse (m/v) met een sterke affiniteit met het bedrijfsleven

Wie zijn wij?

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk in de regio Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk. We hebben een vestiging in Tilburg en Zeeland (Sas van Gent). Voor onze vestiging in Tilburg zijn 24 medewerkers met veel enthousiasme en kennis actief. Kijk voor meer informatie op www.vnoncwbrabantzeeland.nl.

Functieomschrijving

Ter vervanging zijn wij per direct op zoek naar een energieke allround secretaresse. Als secretaresse vervul je een belangrijke spilfunctie. Samen met de regiomanager zorg je voor een optimale service aan leden in de regio. Je resultaatgebieden zijn: het faciliteren van het functioneren van de regiomanager en andere opdrachtgevers, operationele secretariële ondersteuning en dienstverlening, uitvoeren van in- en externe informatievoorziening en het organiseren van bijeenkomsten/evenementen. Je werk brengt veel contacten met de aangesloten ondernemers met zich mee.

Functie-eisen

VNO-NCW Brabant Zeeland is op zoek naar kandidaten met een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring. Gezien de veelheid, diversiteit en complexiteit van de werkzaamheden en contacten, zoeken we naar een kandidaat die inzicht heeft in de (impact van) in- en externe ontwikkelingen, zelfstandig, accuraat en op eigen initiatief zaken afhandelt en een ondernemende (commerciële) instelling heeft. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen. Belangrijk is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het betreft een dienstverband van 32 uur per week.

Aanbod

VNO-NCW Brabant Zeeland biedt een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie met veel afwisseling in een prettige, informele werksfeer. Het salaris ligt rond de € 2.450,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring, bij een fulltime aanstelling (36 uur). Daar horen uiteraard ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een dertiende maand.

 Ben jij onze ideale kandidaat?

Dan ontvangen wij graag je CV en bijbehorende motivatie:
VNO-NCW Brabant Zeeland, Patricia van der Voort, officemanager, voort@vnoncwbrabantzeeland.nl.
Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? In dat geval kun je ook contact opnemen met Patricia van der Voort via (013) 205 00 01.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement