Terugblik online bierproeverij Royal Swinkels Family Brewers

Leven in de brouwerij! Op 9 oktober jl. konden onze leden genieten van een online bierproeverij samen met Romke Swinkels, bestuurslid VNO-NCW Eindhoven en Managing Director van Bavaria. Hij gaf ons een inkijk hoe de afgelopen maanden voor zijn bedrijf zijn geweest. Biersommelier Karel van Broekhoven gaf ons een complete ervaring met het proeven van de verschillende bieren uit het bierpakket dat de deelnemers vooraf kregen opgestuurd. De ultieme aftrap van een digitale vrijdagmiddagborrel.

Vanuit het Brouwhuis van de Swinkels familie vertelde Romke over het afgelopen half jaar: “Zowel voor het bedrijf als de sector was en is het een moeilijke tijd. De coronacrisis treft de horeca hard. Met het verlengen van betalingstermijnen en het geven van korting op de huur wilden we onze klanten door een onzekere tijd heen te helpen. Bier wat over de datum dreigde te raken haalden we terug om daar vervolgens desinfecteermiddel van te maken. Je bedenkt creatieve oplossingen en krijgt nieuwe inzichten om je bedrijf én de keten te helpen. Als bedrijf ben je immers zo sterk als je zwakste schakel.”

De bierproverij onder leiding van biersommelier Karel werd live gestreamd via YouTube. De deelnemers konden via de chat reageren op de verschillende bieren. Het nieuwe biertje Cornet Smoked  kreeg lovende reacties. Deelnemers die nog niet zoveel wisten over bier hebben deze middag tijdens de proeverij hun kennis zeker op pijl gebracht!

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement