Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik Bedrijfsbezoek Ebusco

Op woensdag 7 maart gingen we met met ruim zeventig ondernemers op bedrijfsbezoek bij Ebusco. Het bedrijf in Deurne fabriceert elektrische stads- en streekbussen, oplaadsystemen en batterijsystemen voor energieopslag en het elektrificeren van de binnenvaart. Een evenwichtige schaalsprong is voor snelgroeiende bedrijven als Ebusco van groot belang. Hierdoor kan het arbeidspotentieel en het ondernemersklimaat op peil blijven.

Presentatie CFO Paul van Beers

Twee elektrische bussen van Ebusco brachten de deelnemers van de afgesproken locatie naar het kantoor en de productiehal. Zo kon iedereen direct ervaren hoe onopvallend en geruisloos deze bussen rijden. Na de ontvangst met koffie en thee trapte Paul van Beers, Chief Financial Officer, af met een indrukwekkende presentatie. Naast cijfers en analyses ging Paul in op het productieproces, de landen waar Ebusco internationale successen boekt en de groei die ze doormaakten na de beursgang. Lukt het Ebusco deze stijgende lijn door te zetten of wordt het bedrijf geraakt door een gekelderde koers? De kritisch en enthousiaste vragen van deelnemende ondernemers maakte de presentatie levendig en actief.

Uniek kijkje achter de schermen

Na de presentatie kregen we in groepen van vijftien personen een rondleiding door de productiehal. Dit bood een uniek kijkje achter de schermen. Ondanks de aanstaande verhuizing van Ebusco naar Venray kregen toch een goede indruk hoe het er allemaal aan toe gaat achter de schermen van het bedrijf. De indrukwekkende middag sloten we af met een drankje, waarna iedereen weer de elektrische bussen in mocht om terug te keren naar de ophaallocatie.

Als dank voor de gastvrijheid en de interessante middag stuurden we de dag na het bedrijfsbezoek een lekkere taart naar de medewerkers van Ebusco.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement