Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Samenwerking Jong Management verlengd

Het samenwerkingsconvenant tussen Jong Management en de regiovereniging VNO-NCW Brabant Zeeland is vanaf 1 januari 2018 verlengd. Doel van de (hernieuwde) afspraken is om beide verenigingen op een juiste basis samen te laten werken en daarmee de toegevoegde waarde voor alle leden te vergroten. Dit met inachtneming van de afzonderlijke doelen en behoeften. Brabantse en Zeeuwse leden van Jong Management blijven binnen de nieuwe afspraken (dubbel)lid van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Al langere tijd werken de twee verenigingen samen, bijvoorbeeld bij gezamenlijke bijeenkomsten en via een bestuurlijke band. De netwerken van Jong Management en VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen elkaar versterken, zowel in de lobby/belangenbehartiging, als in zakelijke contacten. De samenwerking geeft nieuwe impulsen aan het netwerk in de regio en zorgt voor een nog sterker ondernemersgeluid.

Achtergrond
Sinds 2006 is er een samenwerkingsconvenant tussen VNO-NCW Brabant Zeeland (voorheen Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW)) en Jong Management (JM). In 2014 is deze samenwerking voor de laatste keer omschreven en vastgelegd. Deze samenwerking is eind 2017 geƫvalueerd door een afvaardiging van de JM-kringen, het landelijke Dagelijks Bestuur van JM en de directeur van BZW. Op basis van die evaluatie zijn beide verenigingen een hernieuwde samenwerking overeengekomen.

In het werkgebied van VNO-NCW Brabant Zeeland kent Jong Management de volgende kringen: Midden Zeeland, Zeeuws Vlaanderen, West-Brabant, Midden-Brabant, Noordoost Brabant, Eindhoven en Helmond.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement