Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Relevance nieuwe strategisch partner VNO-NCW Brabant Zeeland

Relevance is de nieuwe strategisch partner van VNO-NCW Brabant Zeeland. Officieel al sinds 1 januari 2023, maar op donderdag 2 februari werd het partnership officieel bekrachtigd met het ondertekenen van de overeenkomst. Met elkaar geven zij komend jaar binnen de expertise van Relevance invulling aan themabijeenkomsten en bieden online content aan.

Ondernemers versterken

De activiteiten vinden plaats binnen de Academy, het label waaronder VNO-NCW Brabant Zeeland inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met het partnership geeft VNO-NCW Brabant Zeeland verder invulling aan haar doelstelling: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

Nol van Aalst, Manager InCompany Solutions bij Relevance: “Wij helpen mensen hun volledige 'potentieel te bereiken. Vanuit co-creatie ontwikkelen wij blended ontwikkelprogramma’s die uitdagend, persoonlijk en impactvol zijn. In deze leerprogramma’s over leiderschap, power skills en verandermanagement leren mensen vaardigheden voor het leven. We zijn trots om samen te werken met VNO-NCW en hopen een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de ondernemers en hun organisaties!”

Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland is enthousiast over de nieuwe partner: “De expertise van Relevance is echt een mooie aanvulling op onze eigen kennis en kunde en van de andere strategische partners. Daarmee is het ook erg waardevol voor onze leden. Mooi dat we elkaar op deze wijze kunnen versterken.”

Relevance: Meer dan 40 jaar ervaring in leren en ontwikkelen

Relevance is een merk van de Schouten & Nelissen groep. Al meer dan 40 jaar stimuleren zij mensen om zichzelf te blijven ontwikkelen. In de huidige dynamische wereld is het cruciaal om je aan te passen. Relevance is de vertrouwde partner in leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. Zij verzorgen Incompany blended leerprogramma’s op het gebied van leiderschap, power skills en verandermanagement. Daarin gebruiken ze de optimale combinatie van online en klassikale leermethodes. Relevance gelooft dat iedereen zich kan en mag ontwikkelen. Relevance, leren in het hart van je organisatie.

Meer informatie over Relevance

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement