Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Project Big Data Fontys

Nieuwe goud
Big data wordt gezien als het nieuwe goud van de 21ste eeuw. Het zou de innovatiekracht en veerkracht van bedrijven vergroten. Toch blijkt het Nederlandse MKB nog niet massaal gebruik te maken van de mogelijkheden die dit nieuwe goud hen biedt. Een op de drie bedrijven met meer dan 250 medewerkers past big data toe. Voor mkb-ondernemingen is dat 1.4 op de 10 bedrijven.

Big data specifiek voor jou bedrijf
Deze ontwikkelachterstand moet worden verkleind. Maar hoe kan het MKB de middelen en instrumenten krijgen om succesvol met big data aan de slag te gaan? Wat is er nodig voor het MKB om vertrouwd te raken met de vele toepassingsmogelijkheden die big data technologie te bieden heeft? Elke DGA zou individueel moeten kunnen afwegen of en hoe het gebruik van big data van betekenis kan zijn voor zijn bedrijf.

Onderzoek Fontys
Voor die juiste afweging is het nodig dat je als DGA over de meest actuele inzichten rond het gebruik van big data gebruik kan beschikken. En dat specifiek voor jouw bedrijf. Om goed vast te stellen welke inzichten dat zijn en hoe je aan deze inzichten kunt komen is onderzoek nodig. Fontys start daarom een onderzoek op. Hiervoor heeft Fontys een enquête opgesteld met als doel een beeld te vormen hoe DGA’s het gebruik van Big Data technologie binnen hun bedrijf zien. Daarbij wordt specifiek gekeken naar toepassingen, belemmeringen en kennisdeling rond big data.

Vragenlijst
De vragenlijst draagt bij aan kennis en inzicht over de meest voorkomende toepassingen en de belangrijkste belemmeringen van big data. Daarnaast geeft het inzicht hoe een big data kennisplatform het beste kan aansluiten bij de kennisbehoefte van jou als DGA.

Vul hier de vragenlijst in

Het invullen van deze vragenlijst kost tussen de 10 en 15 minuten van uw tijd. De vragenlijst is online in te vullen tot en met zondag 2 december 2018.

In gesprek
Mocht je naar aanleiding van deze vragenlijst je mening over of ervaringen met big data verder willen toelichten, dan gaat Chris Maliepaard, lector van Fontys, graag het gesprek met je aan. Aan het einde van de vragenlijst kun je aangeven of je een nader gesprek op prijs stelt.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement