Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemen moet aantrekkelijk zijn en daar lever ik graag een bijdrage aan

Sinds september 2019 versterkt Nick van Tiggelen het team van VNO-NCW Brabant Zeeland. Hij stelt zich graag even voor.

Even voorstellen: Mijn naam is Nick van Tiggelen. Ik woon in de Tilburgse binnenstad en bezoek graag de vele evenementen die daar worden georganiseerd. In de zomer sleep ik regelmatig mijn kajak naar de Piushaven, om vervolgens over het Wilhelminakanaal de regio te verkennen. Met slecht weer is het vooral mijn nieuwsgierigheid die me bezighoudt. Ik lees veel, kijk graag documentaires en geniet van een pittige discussie. Tijdens mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University heb ik me er op toegelegd om alles te leren over besluitvorming en beïnvloeding. Voor mijn scriptie hield ik me vervolgens bezig met de vraag: Welke eigenschappen zoekt men in een belangenbehartiger?

Als stagiair ga ik me de komende maanden verdiepen in VNO-NCW Brabant Zeeland. Ik wil leren hoe een ondernemersvereniging als VNO-NCW in de dagelijkse praktijk werkt en ontdekken welke bijdrage ik daaraan kan leveren. Ik heb een diep respect voor ondernemers, omdat het in mijn ogen de mensen zijn die onzekerheid en risicoaversie overwinnen en zo onze samenleving vormgeven. Helaas zie ik ook dat ondernemers in het publieke debat soms als bliksemafleider dienen voor misplaatst ongenoegen. Ik vind het belangrijk dat deze sentimenten niet uitmonden in onwerkbaar beleid dat ondernemen onnodig moeilijk maakt.

Ondernemen moet aantrekkelijk zijn, en daar wil ik  graag een bijdrage aan leveren!

Nick van Tiggelen,
E. tiggelen@vnoncwbrabantzeeland.nl

Lees hier wat de toegevoegde waarde is van onze vereniging volgens deze ondernemers >
Wie zijn nog meer de  drijvende krachten achter onze vereniging? >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement