Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwe strategische partner: ABAB Legal

Met de nieuwe strategische partner ABAB Legal haalt VNO-NCW Brabant Zeeland opnieuw een berg aan kennis en ervaring in huis. ABAB Legal gaat binnen hun expertise invulling geven aan themabijeenkomsten, al dan niet in samenwerking met andere partners, en online content aanbieden. Deze activiteiten vinden plaats binnen de Academy van VNO-NCW Brabant Zeeland, het label waaronder onze vereniging inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met het partnership geven we verder invulling aan onze doelstelling: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

ABAB Legal stelt zich graag aan je voor:
Ondernemen zonder juridische zorgen. Dat staat bij ABAB Legal voorop. De juristen van ABAB Legal zijn het eerste aanspreekpunt bij juridische vraagstukken. Zij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om ondernemers in iedere fase van hun ondernemerschap van juridisch advies te voorzien. De focus ligt op het inventariseren van risico’s, die met de juiste juridische vastlegging voorkomen kunnen worden. De juristen leveren proactief advies, begeleiden ondernemers zorgvuldig en kunnen beperkt procederen.

Ondernemen in juridisch perspectief

Wekelijks zal ABAB Legal een ondernemersvraag in juridisch perspectief behandelen. Bijvoorbeeld: welke aandachtspunten zijn van belang bij het reorganiseren van personeel? Welke spelregels gelden bij het beschermen van intellectueel eigendom? En tips om de curator slim af te zijn bij een (aankomend) faillissement.

Heb je zelf een vraag voor ABAB Legal? Mail deze dan naar communicatie@vnoncwbrabantzeeland.nl  o.v.v. Ondernemen zónder juridische zorgen. En volg ons op LinkedIn voor de wekelijkse vraag en het antwoord. Daar kun je trouwens ook eenvoudig jouw vraag via een comment achterlaten.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement