Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nederlandse werkgevers stellen onvoldoende vragen aan hun werknemers met betrekking tot vitaliteit

Stellen Nederlandse werkgevers de juiste vragen over vitaliteit aan hun werknemers? Volgens Vitaal Bedrijf bestaat er een duidelijke kloof tussen de perceptie van werkgevers en de werkelijkheid op de werkvloer. Vitaal Bedrijf zet zich in om deze kloof te overbruggen. We moedigen werkgevers en HR-managers aan om meer aandacht te schenken aan de specifieke behoeften en wensen van hun werknemers op het gebied van vitaliteit. Dit zal leiden tot een vitalere werkomgeving en een toename in productiviteit en werkplezier.

Om dit te realiseren, lanceert Vitaal Bedrijf een campagne die gericht is op het stellen van de juiste vragen aan werknemers: een vitaal bedrijf begint met vragen. De campagne benadrukt het belang van een open dialoog en het creëren van een werkcultuur waarin werknemers zich gehoord voelen. Een vitaal bedrijf doet geen aannames, maar vraagt, luistert, en speelt in op de behoeften van werknemers.

Scan

De scan voor medewerkers is een speciaal ontwikkelde (gratis) tool waarmee werkgevers de juiste vragen kunnen stellen aan hun werknemers. Medewerkers kunnen via een online vragenlijst delen hoe ze zich voelen, waar ze behoefte aan hebben en waarmee ze aan de slag willen. De scan helpt om betekenisvolle gesprekken over vitaliteit op de werkvloer op gang te brengen en geeft inzicht in wat werknemers echt nodig hebben om gezond en productief te blijven.
Met deze campagne hoopt Vitaal Bedrijf bij te dragen aan een vitale Nederlandse beroepsbevolking

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement