Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Jan-Hein Schouten, Schouten & Nelissen

Jan-Hein Schouten, de bevlogen topman van Schouten & Nelissen, is op 14 september is de volgende topondernemer die een inkijkje geeft in zijn leven. Laat je inspireren door de gedreven bestuursvoorzitter van familiebedrijf en opleidingsinstituut Schouten & Nelissen.

Wie is hij? Waar komt hij vandaan? En wat heeft hem gevormd tot de visionaire leider die hij vandaag is? In dit exclusieve gesprek leer je de persoon achter de ondernemer kennen.

Jan-Hein’s gedrevenheid en doorzettingsvermogen vormen voor veel mensen een bron van inspiratie. Van een studie Communicatie & Copywriting en de ambitie om schrijver te worden, voerde zijn weg via China, de oprichting van LECTRIC en verschillende andere bedrijven, het voorzitterschap van FC Den Bosch, naar zijn huidige rol als topman en de voortdurende ontwikkeling van Schouten & Nelissen tot wat het nu is: Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, ofwel SUAS.

Als bestuursvoorzitter van dit vooraanstaande familiebedrijf, zet hij zijn al die ervaring en zijn leiderschapskwaliteiten in om de organisatie naar nieuwe hoogten te stuwen. Benieuwd naar de keuzes die hij maakte? Aarzel dan niet en meld je aan voor Meet the President met Jan-Hein Schouten!

Datum en programma

Datum: donderdag 14 september 2023
Tijdstip: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Schouten & Nelissen, Van Heemstraweg-West 5 in Zaltbommel

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Jan-Hein Schouten en interactie vanuit de deelnemers
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

 

Aanmelden

Schrijf je dan vóór 7 september 12.00 uur in. Meet the President is een exclusieve  bijeenkomst in besloten setting. Wij gaan er vanuit dat we iedereen toegang kunnen geven. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plekken, zullen wij middels loting de deelnemerslijst samenstellen. Uiterlijk vrijdag 8 september laten we je weten of je er bij kunt zijn.

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de ledenapp. (Nog) geen lid? Neem voor meer informatie of vragen contact op met Vivian Schoormans, Academy Coördinator, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten.

Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons samen met Jan-Hein voor in. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot dinsdag 12 september 12.00 uur kosteloos afmelden via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar de bijeenkomst? Dan brengen wij 35 euro, excl. btw in rekening.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Vivian Schoormans, Academy Coördinator, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement