Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Succesvolle masterclass Big Data voor ondernemers

Op 30 oktober jl. was het tijdens de Den Bosch Data Week tijd voor de ondernemersdag. VNO-NCW ’s-Hertogenbosch zorgde in het programma voor de invulling van een masterclass Big Data voor ondernemers. In een uitverkocht huis mocht Jeroen de Haas, lector bij Avans Hogeschool in Den Bosch, ondernemers meenemen in de wondere wereld van Big Data en Data Science.

Big Data: hoe dan?
Jeroen wist op een begrijpelijke manier het onderwerp beeldend te maken en over te brengen op het publiek. Wat is data nu eigenlijk? Wat kun je ermee? Kan ik het ook gebruiken? Hoe dan? Met voorbeelden nam Jeroen de aanwezigen mee in zijn verhaal, volgens een van de aanwezigen ‘een absolute aanrader om een keer te horen’. Het werd nog verder praktisch ingevuld door Ruud Sneep en Daan Kolkman van JADS met een toelichting op het MKB Datalab. Een praktische manier om met studenten van het JADS datavraagstukken in je eigen bedrijf op te lossen.

De Masterclass is opgezet door VNO-NCW ’s-Hertogenbosch, in samenwerking met CINOP, Rabobank, Avans en KW1. De Masterclass, en ook het MKB Datalab, is een uitvloeisel van het onderzoek naar de Economische Kracht van ’s-Hertogenbosch dat vorig jaar door VNO-NCW werd gepresenteerd.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement