Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Leren van fouten: een kwestie van lef

Toegeven aan jezelf en aan elkaar dat er, ook in jullie organisatie, fouten worden gemaakt is niet eenvoudig. Het bespreekbaar maken wat er bijna of helemaal misging en hoe dat kon gebeuren vereist moed, vertrouwen en veiligheid. Maar hoe doe je dat? Zonder zondebokken aan te wijzen, maar met een nieuwsgierige en open blik op alle processen, omstandigheden en gebeurtenissen die tot de fout konden leiden.

Als dit zo makkelijk was als het klinkt deed iedereen het al. De praktijk is weerbarstiger. Hoe komt dat? En wat moet een organisatie veranderen om mensen dat veilige gevoel wél te geven? Uiteindelijk gaat het om organisatie- en kwaliteitsverbetering van je eigen organisatie.

Kleinschalige themasessie
Rondom dit thema willen we een kleinschalige themasessie organiseren. Juist omdat er geen kant en klare oplossingen voor bestaan en het enorm leerzaam is om elkaars ervaringen en succes verhalen te horen.

Interesse?
Heb je hier interesse in, laat dat dan even weten aan Sara Vermeltfoort, regiomanager Midden-Brabant. Bij voldoende belangstelling kan de sessie doorgang vinden.
E. vermeltfoort@vnoncwbrabantzeeland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement