Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Jonge ondernemers ontdekken VDL

Op donderdag 27 september brachten de jonge ondernemers van VNO-NCW Eindhoven en Jong Management Eindhoven een bezoek aan VDL Nedcar in Born. We kregen een warm welkom mét Limburgse vlaai. Daarna praatte Willem van der leegte, president-directeur en zelf ook een jonge ondernemer, ons met humor bij over de VDL Groep.

We ontdekten dat VDL veel meer is dan alleen een maker van bussen. Overal in het straatbeeld kun je producten egenkomen die hun oorsprong in VDL vinden. Ze maken bijvoorbeeld een van de belangrijke onderdelen voor de deeltjesversneller van CERN (De European Organization for Nuclear Research). Er ging een wereld voor ons open!

Ook de rondleiding door de fabriek was indrukwekkend. Met meer dan 1300 robots en 6500 medewerkers onder een dak zijn ze verantwoordelijk voor de productie van Mini en BMW. Heel mooi om te zien hoe geolied de processen lopen en hoe efficiënt er wordt gewerkt.

Met een omzet van 5 miljard euro in 2017 bewijst VDL dat het een wereldspeler is op niveau. Wat een knappe prestatie van dit Brabantse familiebedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement