Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Interessant symposium grensontkenning in Zeeland

VNO-NCW Zeeland wil een experimenteerregio om grensoverschrijdende knelpunten voor bedrijven op te lossen. Dat is een van de punten uit het verkiezingsmanifest dat de vereniging samen met PORTIZ en North Sea Port heeft opgesteld. D66 Zeeland organiseert een symposium dat ingaat op deze problematiek en mogelijk leidt tot een initiatiefvoorstel voor een Euregionaal Business Center. Iedereen is welkom om dit symposium bij te wonen op 11 december 2018.

De fusie van de havens van Gent en Zeeland tot North Sea Port heeft de internationale samenwerking in een nieuw daglicht gesteld. Feitelijk is er één havengebied ontstaan tussen Gent en de Westerschelde langs het Kanaal. Het ‘grensdenken’ remt de economie in zowel Nederland als Vlaanderen en het is de vraag hoe we dit kunnen doorbreken.

Dit onderwerp is het centrale thema op het symposium ‘grensontkenning in Zeeland’. Het vindt plaats op 11 december a.s. in het Industrieel Museum in Sas van Gent. Sprekers geven hun visie te geven op dit onderwerp, waaronder Matthijs Huizing (ITEM), Jan Lagasse (North Sea Port), Patricia Kruyter (Eurode Kerkrade) en René Smit (Zorgsaam). Het symposium staat open voor iedereen, dus ook ondernemers uit Zeeland en Vlaanderen.

Klik hier voor de uitnodiging

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement