Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

#hulpbijbrexitontour: vijf regionale bijeenkomsten

VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid organiseren in mei/juni vijf regionale bijeenkomsten over de Brexit voor ondernemers. Dit alles onder de noemer #hulpbijbrexitontour, naar de gelijknamige campagne Hulp bij Brexit.

Tijdens deze bijeenkomsten worden ondernemers bijgepraat over de laatste stand van zaken door vertegenwoordigers van de Rijksoverheid, VNO-NCW en MKB-Nederland en bijvoorbeeld Europarlementariërs uit hun regio. Aansluitend vindt een gesprek plaats met experts van de banken, de douane, evofenedex en tal van anderen. Er is volop gelegenheid vragen te stellen om zo te zorgen optimaal te zijn voorbereid op Brexit. Aansluitend is er een borrel en gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden 
De verwerking van aanmeldingen vindt plaats in volgorde van binnenkomst. Er is per bijeenkomst slechts plaats voor zo’n 200 ondernemers. Het advies is snel aan te melden, gelet op de grote belangstelling voor eerdere evenementen. Deelname is kosteloos, aanmelden verplicht.

Meer weten over de Brexit en de gevolgen voor Nederlandse ondernemers? Kijk op www.hulpbijbrexit.nl of www.brexitloket.nl van de overheid of abonneer u op de Brexit-nieuwsbrief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Er zijn nu 8 edities verschenen.

Data en locaties:
29 mei Amsterdam. Meer informatie en aanmelden: klik hier.
5 juni Roermond. Meer informatie en aanmelden: klik hier.
7 juni Apeldoorn Meer informatie en aanmelden: klik hier.
12 juni Oranjewoud Meer informatie en aanmelden: klik hier.
14 juni Hoeven Meer informatie en aanmelden: klik hier.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement