Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Workshop organisch leiderschap: het beste uit mensen halen

24 november 2022 | 09:30 - 12:00 | Landgoed Nuwenhuys | Breda

VNO-NCW Brabant Zeeland organiseert samen met Nana Verveen, CFO van Raaak en voormalig executive coach, een exclusieve workshop over organisch leiderschap.

Je maakt kennis met verschillende leiderschapsstijlen en specifiek met organisch leiderschap. Dit geeft jou inzicht in deze beweging en de kansen die het jou biedt als leider en voor jouw onderneming. Tijdens de workshop staan de volgende vragen centraal:

  • Wat is jouw leiderschapsstijl?
  • Wat gaat goed en wat is voor jou mogelijk een uitdaging?
  • Wat is organisch leiderschap?
  • Wat is de toegevoegde waarde van organisch leiderschap voor organisaties?Welke transformatie moet je als organisatie maken?
  • Hoe sta je als onderneming in de markt?

Een toekomstbestendige organisatie vereist bij alle betrokkenen een mindset die doelgericht, veerkrachtig en wendbaar is. De ontwikkeling van menszijn, organisatie, zin en samenleving wordt steeds meer bepaald vanuit waardecreatie. Hierbij willen we ons ware zelf, ons volledig potentieel en onze individualiteit betekenisvol inzetten als ‘deel van het grotere geheel’.

Om deze transitie als organisatie en als mens succesvol door te maken, is optimale samenwerking van essentieel belang, zowel intern als extern, met stakeholders en klanten. Optimale samenwerking vraagt wel om vertrouwen, kwetsbaarheid, open communicatie en eigenaarschap. Bekijken we deze maatschappelijke uitdaging vanuit het perspectief van organisaties, dan geloven wij dat deze transformatie start bij de leiders. Deze transformatie vraagt een groot (zelf)bewustzijn van de leider op zijn persoonlijke ontwikkeling als mens, zijn interne levenslijn, zijn oorsprong en zijn heden.

Kosten
Voor deze workshop vragen wij een bijdrage van €50,- excl. BTW. Deze bijdrage wordt achteraf gefactureerd.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan wordt er gekeken naar het opzetten van een tweede workshop en wordt een samenstelling van de groep deelnemers gemaakt, zodat iedereen het beste resultaat behaalt.

Doelgroep
De workshop is opgezet voor onze leden uit de zakelijke dienstverlening en maatschappelijke organisaties met meer dan 50 medewerkers. Ben je werkzaam in een andere sector en heb je wel interesse om aan deze workshop deel te nemen? Schrijf je in! We hanteren wel een ondergrens van 50 medewerkers.

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement