Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Successen en f*ckups op de weg van Startup naar Scaleup!

22 november 2018 | 17.00 - 20.00 I Microlab I Eindhoven

Je eigen bedrijf bouwen; voor veel ondernemers een geweldige achtbaan met hoogtepunten en dieptepunten. Leren van andere ondernemers blijkt daarbij altijd zeer waardevol. Hoewel de successen vaak centraal staan, zijn het juist de f*ckups waar het écht interessant wordt. Want hoe kun je die voorkomen? En hoe kun jij je bedrijf  slim naar de volgende groeifase leiden?

Kom het allemaal te weten tijdens deze bijzondere pizza avond!

Wanneer? donderdag 22 november 17.00 – 20.00 uur
Waar? Microlab, Kastanjelaan 400 in Eindhoven

Rasondernemers Iris Zonneveldt en René de Jong nemen je mee in de wereld van startups en scaleups. Ze staan stil bij de vier elementen van groei: mensen, strategie, uitvoering en cash. Verwacht geen wollig verhaal, maar praktijkvoorbeelden die jij wilt horen. Iris en René gaan inspelen op jouw vragen en delen met jou hun eigen successen en f*ckups.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in via Marjolein van den Berkmortel, regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland, met deze link.

ps voor de pizza wordt uiteraard gezorgd 😉

 

Over Iris Zonneveld
Iris is CEO en founder van het snelgroeiende softwarebedrijf Treams. Daarmee is ze een van de weinige vrouwelijke ondernemers in de HR Tech wereld. In januari 2017 won Iris de ‘HR Talent of the Year’ awards. In basis gelooft Iris dat wanneer iedere werknemer groeit, bedrijven sneller groeien dan de som van delen. De software van Treams helpt medewerkers en teams om continu te groeien, leren en presteren. Belangrijk voor persoonlijke groei is dat mensen zichzelf kunnen zijn en dat gebeurt wanneer menselijke waarden zoals vriendschap, vrijheid en nieuwsgierigheid de ruimte krijgen binnen een organisatie. Iris leidt Treams op basis van deze overtuiging; haar teams krijgen veel ruimte en vrijheid. Dat leidt tot vernieuwde innovaties en maakt dat Treams voorop loopt in haar markt.

 

Over René de Jong
No guts, no glory! Vanuit dat motto besloot René (36) al in zijn 25ste levensjaar om ondernemer te worden. Inmiddels heeft hij twee startups gebouwd (en verkocht) en weet hij precies wat in het leven van een ondernemer wel, én wat juist niet werkt. Van financiële groei tot hopen dat salarissen betaald kunnen worden, van investeringen tot succesvolle exit en van plezier tot frustratie. René is in staat over al deze onderwerpen praktijkervaringen te delen. Tegenwoordig is hij mede-eigenaar van Infoland, een softwarebedrijf dat mensen helpt slimmer, efficiënter en veiliger te werken. Mensen met slimme technologie in hun kracht zetten ziet René namelijk als randvoorwaarde voor succes en plezier op de werkvloer. Vanuit die overtuiging denken René en zijn team dan ook dagelijks na over nieuwe innovatieve manieren om het leven van mensen op de werkvloer te verbeteren. Het is daarbij zijn ultieme droom om vanuit Infoland (in 2030) meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd te helpen het maximale uit hun werk te laten halen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement