Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

RIA’s en economische visie Breda -Tilburg: wat betekenen deze plannen voor de bedrijven?

24 februari 2022 | 09.00 - 10.00 | Online

De regionale plannen rondom het Verstedelijkingsakkoord. Wat wat staat er in deze plannen? En wat betekent dit voor jouw organisatie? In deze bijeenkomst van een uur leggen we uit wat de plannen zijn, kun je vragen stellen en input leveren voor verbeterpunten. Deze input nemen we mee in onze lobby naar de overheid.

De regio Breda-Tilburg en de omliggende gemeentes zijn namelijk aangewezen als stedelijke regio om meer woningen te bouwen. Breda en Tilburg hebben ieder hun eigen Regionale Investerings Agenda (RIA) opgesteld, met plannen voor investeringen in wonen, water en natuur, infrastructuur en bedrijventerreinen. Daarnaast is een economische visie ontwikkeld voor de complete regio. Hierin wordt gekeken naar de kansrijke clusters in de diverse sectoren en technologieën.

Datum en tijd: donderdag 24 februari van 9.00 – 10.00 uur
Locatie: online (link ontvang je na aanmelding)

Aanmelden
Leden kunnen zich aanmelden via onze app. Als je vragen hebt die je tijdens de sessie wil laten beantwoorden, vermeld deze dan bij je aanmelding in het opmerkingenveld. Ben je (nog) geen lid neem dan contact op met regiomanager Susanne Lambregts via lambregts@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement