Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Première film Danny Vera & nazomerborrel

13 september 2023 | 16.00 - 19.00 | Film by the Sea @Cinecity | Vlissingen

Met veel plezier nodigen wij je uit om te toosten op de nazomer tijdens de 25e editie van Film by the Sea. Tijdens dit event ontmoet je andere leden van onze vereniging én woon je de exclusieve première bij van een bijzondere documentaire over het leven van onze Zeeuwse trots: Danny Vera.

Danny Vera, van Oma’s kelder tot Carré

een film van Pim van den Berge

Door het enorme succes van zijn hit Rollercoaster is de naam van Danny Vera in Nederland definitief gevestigd. Maar weinig mensen weten welke weg Vera heeft afgelegd om hier te komen…

In Danny Vera, van Oma’s kelder tot Carré, zien we het eerste bandje van de 15-jarige Danny waar het allemaal mee begon. We nemen een kijkje bij VI, het televisieprogramma waar hij jarenlang twee keer per week in te zien was, en we zien hem groeien als artiest. Eerst in de kleinere Nederlandse poppodia en als hoogtepunt een optreden in Carré in Amsterdam.

Ga mee in het verhaal van een worstelende artiest die ondanks tegenslagen in zichzelf blijf geloven, zich niet aanpast aan de grillen van de muziekwereld en uiteindelijk zijn droom waarmaakt!

Datum: woensdag 13 september
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Film by the Sea @Cinecity, Spuikomweg 1 in Vlissingen

Programma

16.00 u Inloop met feestelijke bubbel
16.30 u Welkomstwoord en introductie documentaire
16.50 u Voorstelling
17.45 u Netwerkborrel
19.00 u Einde bijeenkomst

Aanmelden

Meld je snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. Wil je (Nog) Geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl. Wil je één of meerder introducé(e)s laten meegenieten? Dat kan! Geef dit dan aan bij jouw aanmelding.

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten.

De eigen bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt 20 euro p.p. excl. btw. Je ontvangt hiervoor een factuur. Je kunt je tot donderdag 7 september kosteloos afmelden bij Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar de bijeenkomst? Dan brengen wij dit bedrag in rekening. Dank voor je begrip hiervoor.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement