Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Beschikbaarheid arbeidsmigranten door coronacrisis

7 mei 2020 | 09.30 - 10.30 | Online sessie

VNO-NCW Brabant Zeeland organiseert op donderdag 7 mei aanstaande een online bijeenkomst over de beschikbaarheid van arbeidsmigranten door de coronacrisis. Samen met wethouder Berend de Vries, wethouder Economische Zaken in Tilburg, vragen wij ondernemers om hun visie op dit vraagstuk te delen.

Datum en tijdstip

Datum: donderdag 7 mei 2020
Tijdstip: 09.30 – 10.30 uur
Online sessie via GoToMeeting

Arbeidsmigranten vervullen een belangrijke rol in onze economie en onze samenleving. Transport, productie, landbouw en andere vitale sectoren kunnen deze werknemers niet missen.

De beschikbaarheid van arbeidsmigranten dreigt niet voldoende te zijn als er een piekbelasting bij bedrijven ontstaat. Dan kunnen er problemen ontstaan. Hiervoor is het belangrijk dat we met elkaar in gesprek blijven. Zowel VNO-NCW Midden-Brabant als de regionale gemeenten willen graag weten welke problemen ondernemers ervaren en welke bijdrage wij kunnen leveren aan de oplossing. Door kennisdeling en samenwerking te stimuleren, hopen we problemen waar mogelijk voor te blijven.

Aanmelden

Aanmelden voor deze online sessie kan via Ellen van den Broek door een mail te sturen naar broek@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement