Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Offline Verbinden Brabantse wal/ Roosendaal

7 oktober 2021 | 16:00 - 18:00 | Associate degrees Academie Roosendaal

We hebben het afgelopen jaar gezien dat digitale bijeenkomsten kunnen leiden tot mooie verbindingen en inzichten, maar er gaat niets boven elkaar écht ontmoeten. Daarom gaan we op donderdag 7 oktober onder het genot van een hapje en een drankje ‘ouderwets’ offline de verbinding aan.

Datum en Tijdstip

Donderdag 7 oktober 2021 16:00 – 18:00 uur

Programma

Omdat talent behouden voor de regio een belangrijke uitdaging is voor heel West-Brabant combineren we deze netwerkbijeenkomst met een bedrijfsbezoek aan de Associate degrees Academie in Roosendaal. Na de ontvangst om 16.00u, starten we met een korte presentatie door Roland van der Poel, directeur van deze tweejarige opleiding én bestuurslid van VNO-NCW Roosendaal. Je krijgt een rondleiding door het gebouw om te zien waar de nieuwe talenten voor de arbeidsmarkt worden opgeleid. En natuurlijk is er daarnaast ruimschoots voldoende gelegenheid om met collega-ondernemers bij te praten.

Over Associate degrees Academie

De Associate degrees Academie in Roosendaal is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeshool en HZ University of Applied Sciences. Een kleinschalige academie waar studenten een tweejarige praktische hbo-opleiding volgen in een van de negen verschillende opleidingsrichtingen. Op dit moment volgen ca. 750 studenten een opleiding, maar de ambitie is om te groeien naar 1500 studenten in 2025.

Aanmelden

APP Aanmelden Activiteiten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rena Swalen via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl

Wij respecteren de maatregelen

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement