Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Marjan van Loon | President Directeur Shell Nederland

20 juli 2022 | 15.00 - 17.30 | Shell Nederland Chemie | Moerdijk

Met trots kondigen wij de volgende editie van Meet the President aan met niemand minder dan Marjan van Loon, President Directeur Shell Nederland als tafelgast. Ben je ook benieuwd naar het verhaal van deze (oorspronkelijk Helmondse) topvrouw die zich staande houdt in een ruwe mannenwereld? 

Meet The President geeft een uniek inkijkje in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen-en vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda, over het ondernemerschap anno 2021.

Over Marjan van Loon

Marjan van Loon is President Directeur van Shell Nederland. Shell Nederland ligt op dit moment onder een vergrootglas met het vertrek van het hoofdkantoor naar Londen. Een groot verlies van een prachtig bedrijf voor de Nederlandse economie en onze reputatie. Toch ligt dit genuanceerder. Marjan vertelt hoe zij dealt met deze uitdaging maar ook met de  duurzaamheidsambities van het bedrijf. Wat doen bepaalde keuzes met haar als persoon? Zij wordt er op aangesproken als President Directeur. Heeft ze de ruimte om als de persoon Marjan hierop te antwoorden? Of is het een corporate verhaal wat misschien helemaal niet bij haar past?

Datum en locatie

woensdag 20 juli 2022 van 15.00 tot 17.30 uur
Shell Nederland Chemie
Chemieweg 25 in Moerdijk

Programma

15:00 uur ontvangst bij Shell Nederland Chemie in Moerdijk
15.30 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Marjan van Loon incl. interactie vanuit de zaal
16.30 uur Netwerkborrel
17.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plekken beperkt. Je kunt je aanmelden tot vrijdag 8 juli 12.00 uur. Door middel van  loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 11 juli  weten of je erbij kunt zijn.

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement