Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Eric Berkhof – algemeen directeur Van Mossel

11 februari 2022 | 15:30 - 18:30 | Van Mossel Automotive Group, Biesbosweg 14 in Waalwijk

 

Van stagiair tot algemeen directeur

Vrijdag 11 februari vindt de derde editie van Meet the President plaats. Tafelgast is Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel. Hij wist de top te bereiken van stagiair tot algemeen directeur. Hoe heeft hij dit ervaren? Hoe ziet het leven van een topman eruit? Wat is goed leiderschap? En hoe combineert hij werk en privé? 

Meet The President geeft een uniek inkijkje in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen en -vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans, interviewer, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda, over het ondernemerschap anno 2021.

Programma

15.30 uur ontvangst bij Van Mossel in Waalwijk
16.00 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Eric Berkhof incl. interactie vanuit de zaal
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Over Eric Berkhof

Eric Berkhof is Algemeen Directeur van de Van Mossel Automotive Group. Hij begon in 1982 bij Van Mossel als stagiair en in 1988 nam hij het bedrijf over. De groei van het bedrijf begint in 1992 met Van Mossel Leasing. Dit is de start van een flink aantal overnames en de opening van verschillende centra. Deze spectaculaire groei gaat door tot de dag van vandaag: met de overname van verschillende merken, de uitbreiding op schadeherstelbedrijven en de stap over de Nederlandse grenzen heen.

Over de Van Mossel Automotive Groep

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep, opgericht in 1941, is met ruim 4.600 medewerkers in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt bijna 300 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Daarnaast heeft Van Mossel een eigen leasemaatschappij, International Car Lease Holding, en een aantal schadeherstelbedrijven.

Aanmelden

Wil jij leren van de ervaringen van een topondernemer en je door hem laten inspireren? Leden kunnen zich tot 2 februari inschrijven via de leden app. Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plekken beperkt. Middels loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 4 februari weten of je erbij kunt zijn.

APP Aanmelden Activiteiten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement